Mijn beschikbaarheid

beschikbaarheid

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In deze handleiding kan je vinden hoe je jouw extra beschikbaarheid kan doorgeven via Strobbo.

Wat is jouw extra beschikbaarheid

Als student /extra/flexi kan je via deze manier aangeven wanneer je beschikbaar bent om ingepland te worden.

Als vaste medewerker (deeltijds/voltijds) kan je zo doorgeven wanneer je ingepland kan worden buiten jouw standaard beschikbaarheid. Zo kom je ook in aanmerking voor Open Werktijden die buiten jouw standaard beschikbaarheid vallen.

Hoe geef je jouw extra beschikbaarheid door

Je vindt "Mijn beschikbaarheid" onder "Mijn Rooster" als "Beschikbaarheid".

Om een extra beschikbaarheid ga je als volgt te werk:

• Je klikt op de "toevoegen"

• De volgende pop-up zal openen:

• De grijze cirkel duidt aan welke dag het vandaag is.

• Vervolgens selecteer je de dag dat je extra beschikbaar bent.

• Daarna geef je het start- en einduur in.
    Een uur met een * achter duidt op een uur na middernacht.

• Je klikt op "Toevoegen".

Je extra beschikbaarheid is geregistreerd.

Je extra beschikbaarheid verwijderen of aanpassen

Wil je jouw extra beschikbaarheid aanpassen dan klik je op het potloodje achter de beschikbaarheid.

Wil je de beschikbaarheid verwijderen dan klik je op het vuilbakje.

Wat is jouw standaard beschikbaarheid

Indien je een standaard beschikbaarheid hebt wil dit zeggen dat je op dat moment altijd beschikbaar bent om te werken.

Deze beschikbaarheid kan jijzelf NIET aanpassen of aanvullen. Dit kan enkel gebeuren door jouw werkgever.

Indien je werkgever jouw standaard beschikbaarheid heeft ingevuld, dan kan je deze vinden onder jouw extra beschikbaarheid.