Homepagina

homepage, homepagina

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je Strobbo opent kom je op de "homepage" of homepagina terecht.

Aan de linkerzijde vind je het menu met alle onderdelen zoals:

• beheer (bij admins)

• planning

• mijn rooster

• home

Wil je van een andere pagina terug naar de homepagina, dan klik je op het bovenste icoontje en selecteer je 'Home'.

Het berichtenbord

In het midden vind je dan weer het "berichtenbord". Hier kan je makkelijk berichten delen met jouw personeel.

Op het berichtenbord kan je onder meer:

• een foto delen met jouw personeel;

• een bestand delen met jouw personeel;

• een poll houden;

• een bericht delen.

Je personeel kan dan antwoorden op de poll, het bericht leuk vinden of een opmerking plaatsen onder het bericht.

Enkele toepassingen hier kunnen zijn: het arbeidsregelement delen, een poll over de leukste teambuildingactiviteit, het delen van belangrijke tips of kledingregels, ... .

Je kan kiezen of je het bericht wil delen met iedereen of alleen met chefs.

Ook chefs en personeelsleden kunnen een bericht posten op de homepage.

Gewone personeelsleden kunnen een bericht niet vastpinnen, dit kan wel door een admin en chef gebeuren. Hierdoor staat het bericht telkens helemaal bovenaan.

Zet een personeelslid een niet zo leuk bericht op de pagina. Klik dan op de 3 puntjes om dit te verwijderen.

Werkinformatie

Naast het berichtenbord heb je ook nog de werkinformatie. Hierin krijg je een overzicht van alle details op de planning voor deze maand.
Onderaan vind je de legende van de diverse kleuropties.

Notificaties

We geven nog meer details bij de "notificaties". Wil je meer weten over een desbetreffende notificatie dan kan je altijd op de "klik hier" klikken om meer te weten.

Je vindt hier:

• de gebruikers die nog een goedkeuring nodig hebben;

• de vakantiedagen die je nog moet beantwoorden;

• de ingeklokte gebruikers.