De kopieerfunctie op de planning

kopy copy planning

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan de planning van Strobbo nu ook kopiëren, dit zowel op het dag-overzicht als het weekoverzicht.

Hoe je dit doet lees je hier.

Een planning kopiëren in het dag-overzicht

Je gaat naar:

• Planning

• Werkrooster

• Je opent de dag die je wil kopiëren.

Wanneer je planning klaar is om te kopiëren ga je als volgt te werk.

• Klik op het onderste icoontje op de sidebar.

(Het plusje)

• Er zal een pop up open gaan.
    Hier kan je selecteren of je een dag of heel de week wil kopiëren.

• Kies je "dag", dan is het blauwe bolletje de dag die gekopieerd zal worden.

• Kies je heel de week, dan mag je gewoon op een dag klikken in die week.
    De week die gekopieerd gaat worden zal blauw worden.

• Vervolgens scroll je naar onder en kies je naar welke dag of week je de planning wil kopiëren.

• Je klikt op opslaan.

Een planning kopiëren in het week-overzicht

• Je klikt op "meer opties".

• Vervolgens selecteer je "kopieer planning".

• Vervolgens kies je bovenaan voor "dag" of "heel de week".

• Je selecteert de dag of week die je wil kopiëren.

• Je selecteert naar welke dag of week je wil kopiëren.

• Je klikt op opslaan.

Wat als er iemand niet beschikbaar is

Wanneer je een week/dag wil kopiëren en er zijn personeelsleden niet beschikbaar krijg je automatisch een pop up.

Selecteer met de bolletjes wat je wil doen

• een open werktijd aanmaken: we maken een open werktijd aan voor dezelfde tijd in hetzelfde werkgebied,

• een werktijd aanmaken: we maken toch een werktijd aan voor de persoon,

• skip: we doen niets.

Maak je keuze en klik op opslaan.