Strobbo Applicatie
Uploaden van foto's/bijlages op de homepage

applicatie uploaden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan via de Strobbo app nu ook foto's, bijlages en weetjes delen op jouw dashboard.

Je kan nu via de app op jouw homepage:

• een tekst posten

• een afbeelding delen

• een bijlage toevoegen.

Dit kan ook in 1 post.

Hoe doe je dit?

1. Ga naar je prikbord

2. Voeg een tekst toe.

3. Klik op het paperclip voor een bijlage bij te voegen of op het foto-icoontje voor een foto.

4. Volgende pop up gaat open bij het uploaden van een foto.

Je vult een naam en omschrijving in en klikt op "toevoegen".

5.Wanneer je klikt op " klik om bestand te selecteren" .

Kan je op jouw toestel het gewenste bestand selecteren.

6. Wil je een bijlage uploaden dan gaat volgende pop up open en vul je ook weer de naam en omschrijving toe. En daarna klik je op "toevoegen".

7. Je ziet daarna onderstaande en kan de post delen door de knop "delen".

Foute bijlage/foto geupload? Verwijder deze dan met het kruisje.

Het resultaat van een post ziet er als volgt uit: