Gebruikersbeheer: Vast werkschema

vast werkschema

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan in Strobbo gebruik maken van de optie vast werkschema. Dit vast werkschema zorgt ervoor dat je in geval van afwezigheden je makkelijk het correct aantal uren krijgt.

• Dit vind je terug onder: "Beheer" bij "Gebruikers".

• Vervolgens klik je met het potloodje achteraan de naam van de gebruiker die je wil selecteren.

• Klik op het tabje van de bvba/vestiging:

Je kan hier kiezen voor het totaal aantal uren per week of het vast werkschema.

Bij totaal aantal uren per week: de persoon heeft een variabel uurrooster. Wanneer we dan vakantie gaan toekennen gaat het systeem het aantal werkuren per week delen door 5. Je kan dit steeds manueel wijzigen of vakantie toekennen op basis van de planning.

Bij een vast werkschema heeft de persoon elke week dezelfde uren op een vaste dag.

Je kan dit werkschema invullen door het bolletje voor vast werkschema te selecteren.

Volgende pop-up zal verschijnen.

Je kan hier het aantal uren per dag ingeven dat de persoon dient te werken.
Opgelet: gebruik de juiste wijze van noteren 00:00.
Vooraan de uren, daarna de minuten.

Vervolgens klik je op opslaan.

Het aantal werkuren per week wordt automatisch aangepast naar wat je in het bovenstaande schema hebt genoteerd.