Gebruikersbeheer: Profiel van de gebruiker

user profiel nieuwe view details

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat kan je allemaal vinden in het gebruikersprofiel:

Persoonlijke gegevens Informatie

De velden waar (verplicht) achter staat dienen te worden ingevuld.

In het eerste tabje vind je onder andere:

• Persoonlijke gegevens zoals:
    - Voornaam en naam
    - Weergave naam: de naam die je ziet op de planning
    - Type werknemer: het verschil tussen deze vind je hier
    - E-mail: wordt gebruikt om in te loggen
    - Rijksregisternummer: nodig om dimona te activeren
    - Gsm en telefoonnummer

Hoe meer details je hier invult hoe makkelijker je jouw werknemer kan bereiken. Daarnaast zijn enkele velden hier verplicht.

• Informatie
    Geboortedatum, geboorteplaats, geboorteland, geslacht, IBAN en BIC, hoogst behaalde diploma en nationaliteit.
    Allemaal niet verplichte velden.

• PIN
    De code waarmee de werkgever zijn tijden kan registeren.
    Enkel een admin kan deze wijzigen.

• Werk
    Niet verplichte velden zoals nummer van de werkkaart, type kaart, einddatum, type werkvergunning en einddatum werkvergunning.

• Familie
    Niet verplichte velden over de familiale status van de werknemer. We denken hierbij aan de naam van de partner en een nummer bij noodgevallen.

• Adres
    Je kan hier zowel het gewone als verblijfadres invullen. Werk je met studenten dan kan je dit best vervolledigen want dit nemen we over op het student-contract.

Algemeen

• Hier kan je aanvinken of je de werkgever wil tonen in het afwijkingsregister.

Opgelet gebruik je onze tijdregistratie dan is een afwijkingsregister niet meer van toepassing.

• Werkuren automatisch goedkeuren: de werknemer moet zijn werktijden zelf niet meer goedkeuren indien dit is aangevinkt.

• Superadmin: indien je zelf een superadmin bent kan je andere superadmin maken.
    Opgelet de superadmin-functie is niet actief in alle omgevingen uit veiligheid.

• Kan lonen bekijken: indien de persoon de lonen mag bekijken en wijzigen is dit aangevinkt.

• Geen, mail, sms of beide: indien je de planning verzend kan je selecteren welke keuze je wil. Indien je wil dat de werknemer geen bericht krijgt, selecteer je geen. Wil je dat hij een mail of sms krijgt dan kies je 1 van de 2. Je kan ook beide selecteren.

Deze keuze wordt onthouden bij het verzenden van de planning.

Let op: smsjes versturen in Strobbo is NIET gratis.

Vestigingen

Bestaat jouw omgeving uit meerdere vestigingen dan kan je ze hier toewijzen aan de gebruiker.

Je ziet hier ook aan welke vestigingen de gebruiker is gelinkt.

Selecteer de correcte hoofdvestiging voor het correct registreren van vakantie.

Via het blauwe plusje voeg je de vestiging toe. Selecteer de correcte vestiging en klik op toevoegen. Heeft de gebruiker alle vestigingen al aan zijn profiel hangen dan krijg je de melding "alle vestigingen toegevoegd"

Contracten

Deze optie is er enkel bij studenten.

Ze kunnen hier zelf hun contracten ook bekijken (oog-icoon) en indien nodig downloaden (pijl).

Bijlagen

Je kan ook bijlagen toevoegen aan het profiel.

Een bijlage toevoegen doe je via het blauwe plusje. Er opent een pop up. Selecteer het correcte bestand, vul de nodige velden in en kies het beveiligingsniveau.
Klik op toevoegen.

Indien het beveiligingsniveau op iedereen staat kan de gebruiker zelf het bestand downloaden (pijltje) en bekijken (oog-icoon).

Verlof

Hoe je saldo's kan uploaden en alle details over dit tabje lees je hier,

Informatie per vestiging

In dit tabje heb je heel wat verplichte velden:

• Statuut: dit vind je op het arbeidscontract van de werknemer

• Het dimona-type

• Sociaal secretariaat export Type

• Personeelsnummer

• Loon en kost (het loon + extra kosten)

• Het aantal werkuren per week: vul hier de contractuele werkuren in

• Overuren bijhouden: klik hier voor meer details

Per vestiging kan je ook nog selecteren welke werkgebieden dienen te worden geselecteerd voor deze werknemer. Vink de werkgebieden aan waar de werknemer kan worden ingepland.

Stel de standaard beschikbaarheid van de werknemer in. De standaard beschikbaarheid wordt gebruikt voor het opmaken van de planning. Verschuif de blauwe ballonnen naar de start- en eindtijd. Kies de juiste pauze achteraan.

Opgelet: de werknemer kan deze niet aanpassen.
Deze beschikbaarheid kan overruled worden door extra beschikbaarheid.

Ontkoppelen

Wil je iemand van een vestiging loskoppelen. Dat kan via het profiel van de gebruiker in het tabje van de desbetreffende vestiging.

Onderaan vind je de rode knop, onder de standaard beschikbaarheid.