Rapportage
Dashboard Verlofsaldi

dashboard verlofsaldi

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit dashboard krijg je een inzicht in de verlofsaldi.

Filter op verloftype

Je kan filteren op verlof type en de periode selecteren bij "selecteer een bereik".

De verloftypes zijn deze afkomstig van " Beheer - Instellingen - Vakantietypes".
Voor meer informatie over die verloftypes kan je deze handleiding nalezen.

De eerste grafiek toont het aantal uren per type. Je kan hierbij de types uitvinken. Een positieve teller staat voor plusuren, een negatieve teller zijn minuren, dit zijn vakantietypes waarbij je geen saldo moet hebben om te starten.

vb. Ziekte of EW (economische werkloosheid).

Wanneer je met jouw muis in het vakje klikt zal je het totale saldo van het bepaalde type krijgen.

Klik je in de eerste grafiek op een bepaald type, dan tonen de andere grafieken ook enkel dit geselecteerde type.

Daarnaast zie je per gebruiker het vakantietype met het huidige saldo en het startsaldo. Je kan hierbij alle vakantietypes verkrijgen of enkel de geselecteerde types.

Dit saldo is afkomstig vanuit het tabje "verlof" in het gebruikerprofiel. Klik hier voor meer informatie.

Filter op vestiging

Wil je nog een beter inzicht krijgen in de verlofsaldi van een bepaalde vestiging dan kan je ook de desbetreffende vestiging selecteren in de 2de grafiek.

Je kan dankzij het toepassen van de filters dus het saldo verkrijgen van een bepaald type vakantie voor een bepaalde vestiging.