Nowjobs planning
Hoe kan ik NowJobs autoriseren?

NowJobs

Mustafa Ozzobuoglu avatar
Geschreven door Mustafa Ozzobuoglu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tip: Wil je NowJobs gebruiken? Geef ons dan een seintje via support. Dit staat niet standaard geactiveerd.

Om de koppeling met NowJobs te activeren, moet je Strobbo toegang geven tot NowJobs:

1. Log in in jouw Strobbo-omgeving

2. Ga naar Beheer > Instellingen

3. Klik op "NowJobs"

• Zie je NowJobs (of Extra) niet staan? Laat het ons dan weten via support zodat we het kunnen activeren.

4. Wil je voor een bepaalde vestiging de koppeling autoriseren? Klik dan op het slotje achteraan de desbetreffende vestiging.

5. De website van NowJobs zal automatisch openen en je logt hier in met jouw NowJobs-gegevens.

6. De "mandaten"-pagina zal automatisch openen en je krijgt de vraag of je Strobbo een mandaat (toegang) wil verlenen.
Je klikt nu op "ja".

7. Wanneer je hebt bevestigd, ga je automatisch terug naar de instellingenpagina van Strobbo.