Alle collectiesHardware
GT10 inlezen vingerafdruk

gt10 hardware

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het stappenplan om een vingerafdruk in te lezen op een GT10 tikklok

Het beginscherm ziet er als volgt uit. Hier heb je 2 opties:

• scan de vinger om in/uit te tikken

• tik op het scherm voor meer opties

Tik je op het scherm dan moet je je vervolgens identificeren door je PINcode of vingerafdruk.

Na de identificatie krijg je 1 of 2 knoppen, afhankelijk van jouw rechten in Strobbo.

• Ondertekenen: voor iedereen, via deze link ga je naar jouw Strobbo-omgeving.

• Biometrie: enkel voor Admins: via deze knop kan je vingerafdrukken toevoegen.

Biometrie:

• Stap 1: geef de PINcode in van de persoon die je wil inlezen
    Stel je wil je eigen vinger inlezen. Dan geef je jouw eigen PIN in.
    Wil je de vinger van je werknemer. inlezen. Dan geef je zijn/haar PIN in.

• Stap 2: je komt op de biometrie pagina.
    Hier zie je de informatie van de persoon, zijn pincode en hoeveel vingers er zijn ingelezen.

• Stap 3: Rechts onderaan kan je op de vingerafdruk tikken om een vinger toe te voegen.

• Stap 4: Accepteer de Privacy Policy

• Stap 5: duid aan welke vinger je wil inlezen, door in het cirkeltje erboven te tikken

• Stap 6: lees de vinger in.
    Leg je vinger 3x op de scanner. Elke keer op een lichtjes andere manier en duw lichtjes.

De software zal vragen of je nog vingers wil inlezen. Als je klaar bent druk je op "SAVE".

• Stap 7: het profielscherm van de gebruiker verschijnt opnieuw.
    Druk op "Apply changes".
    De vinger is hierna ingelezen.