Hardware
Vingerafdruk toevoegen aan IT51?

Fingerprint, vingerafdrukscanner, IT51, tikklok

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoek vooreerst de PIN-code van de werknemer op die je in de klok wil aanmaken.

Als de klok aanstaat dan zie je ongeveer dit scherm:

Leg de vinger van een admin onderaan op de vingerlezer, je ziet nu dit.

Druk op "Enroll finger".

Er wordt nu gevraagd om de medewerker te identificeren.

Gebruik daarvoor de pin-code die je vindt in het gebruikersprofiel in Strobbo.

Druk vervolgens op "OK".

Druk op de vinger die je wil gaan koppelen.

Laat de persoon die je wil koppelen die vinger nu op de lezer leggen.

Hij vraagt vervolgens de vinger te verwijderen:

Haal daarbij de vinger heel even terug van de lezer.

Hij zal nu even verwerken:

Waarna hij vraagt de vinger er opnieuw op te leggen:

Dit kan 2 tot 4 keer gevraagd worden.

Je zal heel kort even dit scherm zien:

Zodra je dit ziet, weet je zeker dat de vinger goed ingelezen is:

Je komt nu opnieuw op dit scherm terecht, met een vinkje in de vinger die je net geregistreerd hebt:

Je kan nu eventueel nog op een tweede vinger drukken om die ook te registreren, je kan tot maximum 2 vingers selecteren.

Je volgt daarbij gewoon terug dezelfde stappen.

Vervolgens kan je beide vingers even kort testen als je zeker wil zijn, druk daarvoor op "Test".

Er wordt gevraagd om te verifiëren.

Leg daarvoor één van de geregistreerde vingers van je werknemer op de scanner.

Zodra je dit ziet, weet je dat de test geslaagd is:

Je ziet nu terug dit scherm:

Druk op "Opslaan" om de vingers op te slaan en te koppelen aan de ingegeven pincode in Strobbo.

Je ziet heel kort even dit scherm:

En zou dan deze melding moeten krijgen: