Nieuwe weekplanner: planning maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een nieuwe weekplanning wil maken ga je als volgt aan het werk:

• Via "planning" ga je naar "Werkroosters"

• Je klikt bovenaan op "week'

• Links zie je de standaardwerktijden

• Via de knop "meer opties" kies je de gewenste weergave bij "weergaveopties".

Hieronder zien we een lege planning. Je kan nu gaan kiezen om mensen toe te voegen via de knop "toevoegen".

Een andere optie is in de weergave opties "toon enkel ingepland personeel" uit te vinken. Dan krijg je namelijk al jouw personeel te zien.

De groene kaders duiden nog steeds op de beschikbaarheid van het personeel. Deze personeelsleden zijn standaard beschikbaar op deze tijden.

• Je kan nu werktijden toekennen aan de gebruikers dit kan je door te klikken in het werkrooster zelf. Deze werktijden kan je aanpassen door er in te klikken of door op de 3 puntjes te klikken.

• Anders kan je een standaard werktijd op de planning slepen en deze laten vallen waar nodig.

Wanneer de werktijd correct is toegevoegd zal je bovenaan de groene opmerking zien verschijnen op jouw scherm.

Hieronder zie je een voorbeeld van een planning, de werktijden zijn in het grijs, dit wil zeggen dat ze nog niet zijn verzonden.

• Je kan via de groene knop "alle werktijden verzenden" de werktijden verzenden.

Volgend scherm zal dan verschijnen: hierin zie je een overzicht van de waarschuwingen, krijg je de keuze hoe je de werktijden wil verzenden en het huidige sms-saldo.

• Vervolgens klik je nogmaals op de groene knop "verzenden"

Hieronder zie je een overzicht van de goedgekeurde werktijden.

- Wil je een werktijd verwijderen dan neem je de tijd vast en zal je zien dat het vuilbakje onderaan verschijnt. Sleep de werktijd gewoon naar de rode balk.