Kosten vs. Omzet
Hoe importeer ik de omzet?

omzet import

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien gewenst kan je in Strobbo jouw geplande omzet importeren.
Heb je hier interesse in dan moet je de activatie van deze feature aanvragen op de Chat met Support.

Opgelet: dit is enkel mogelijk voor "superadmins".

1 .Je kan hier de Excel-file downloaden die je nodig hebt om de import te maken.

2 .Je vult de "Workspace Name" of "Workspace reporting code" in.

Het is belangrijk het de datum correct is ingevuld anders gaan er geen records worden geïmporteerd. Daarnaast is de "planned revenue" verplicht in te vullen, de "actual revenue" is optioneel. Die "planned revenue" zorgt ervoor dat de te plannen uren worden berekend.

De "Workspace Name" en "Workspace reporting code" vind je onder: "Beheer - Instellingen- Vestiging".

Heb je de Report Code niet ingevuld dan kan je dat zelf doen door op het potloodje voor de vestiging te klikken. Je vult de code in en drukt op "bewerken".

3. Daarna kan je de excel invullen en vervolgens kan je gaan importeren.

Je gaat naar "Werkroosters" , je selecteert de week die je wil importeren. Vervolgens kan je importeren dankzij de knop "Omzet import". Deze vind je terug onder het werkrooster.

4. Wanneer de omzet is geïmporteerd krijg je de melding dat de import gelukt is onderaan links op je scherm, zoals je op onderstaande screenshot kan zien.

5 .Je vindt dan de geplande omzet terug wanneer je boven de planning op "Werkdag en Omzet info toevoegen" klikt.