Alle collecties
Tikklok
Alle tikkingen aan één juridische entiteit koppelen
Alle tikkingen aan één juridische entiteit koppelen

koppelen, tikkingen, bedrijf, company, wisselen, juridische entiteit

N
Geschreven door Niels Denie
Meer dan een week geleden bijgewerkt

LET OP: Dit werkt niet voor mensen waarvoor Dimona's moeten gebeuren, de prestaties worden simpelweg verplaatst naar de juiste BVBA bij de loonsverwerking

Om de functie te activeren om alle prestaties voor een persoon altijd op dezelfde BVBA te laten koppelen, moet je allereerst dit laten activeren, door ons een seintje te geven via onze chat met support.

Zodra dit ingesteld is, kan je deze functie gebruiken, door onderstaand vinkje aan te vinken op het profiel van die persoon, onder menu-item gebruikers.
Dit doe je dan voor de gewenste vestiging binnen de juridische entiteit waar alle prestaties voor die persoon terecht moeten komen indien ze niet bij die juridische entiteit gebeurd zijn:

In het profiel onder het tabje "Persoonlijke gegevens" ga je linksonder de optie krijgen "Hieraan linken indien ingeklokt in ander bedrijf". Hier ga je de de vestiging aanduiden die ook als hoofdvestiging staat genoteerd.

Wanneer de loonsverwerking aangebroken is gebruik je dan voordat je correcties en dergelijke uitvoert de volgende knop om de loondata opnieuw te genereren en dan ook meteen naar de juiste BVBA te verplaatsen:

"Move & Reset data".

Was dit een antwoord op uw vraag?