Hoe verwijder ik een goedgekeurde vakantiedag?

Verlof, verwijderen, vakantiedag

Jorn Snoeks avatar
Geschreven door Jorn Snoeks
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een verlofdag volledig te verwijderen

In de Kalenderweergave

1 .Ga naar "Afwezigheden en Beschikbaarheid".

2 .Selecteer de goedgekeurde vakantie die je wil afkeuren.

3 Klik op "afwezigheid afkeuren", onderstaande pop up zal verschijnen.
Selecteer hoe je de medewerker wil verwittigen en klik op "afkeuren"

4 . Nu is de verlofdag afgekeurd, maar nog niet verwijderd. Om deze volledig te verwijderen klik je nogmaals op het vuilbakje bij de nu rode naam:

5. De volgende pop-up zal verschijnen.
Klik op "ja" indien je de vakantie volledig wil verwijderen.

In de lijstweergave doe je het volgende:

1 .Selecteer de gewenste goedgekeurde verlofdag(en) , en klik op de knop "acties" bovenaan. Je kan enkel afkeuren kiezen de eerste keer.

2 . Kies of je een mail en/of sms wilt versturen voor de annulatie, en klik op verder gaan:

3 .Als het goed verlopen is, krijg je nu een groene melding hiervan bovenaan in het scherm:

4 . Nu is de verlofdag afgekeurd, maar nog niet verwijderd. Om deze helemaal te verwijderen, selecteer je de dag opnieuw, en klik je op "acties" en vervolgens verwijderen.

5 . Als dit succesvol verlopen is , krijg je opnieuw een melding te zien bovenaan het scherm: