Hoe Strobbo inlezen in HRonline? (Securex)

Securex export

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien je klant bent bij Securex kan je makkelijk de export vanuit Strobbo inlezen via het programma HRonline. Opgelet, de eerste maanden vraagt jouw kantoorverantwoordelijke nog het bestand (LON) te bezorgen via mail.
Zo kan jouw kantoorverantwoordelijke het van kort bij opvolgen. Eens alles vlot loopt zal hij je een seintje geven om te starten met HRonline.

Je kan de export vanuit Strobbo inlezen als je onderstaande stappen volgt:

Navigeer via de beginpagina naar de module "werknemersgegevens".

Vervolgens klik je op "Gerelateerde links" en selecteer je "Inlezen tijdsregistratie" .

Er gaat automatisch een tweede scherm open. Klik op "browse" en selecteer het bestand dat je hebt gedownload vanuit Strobbo (LON).

Je krijgt een overzicht van de op te laden bestanden. Je kan nu nog bestanden schrappen via het icoontje van de vuilbak.

Wanneer er fouten in het bestand zitten krijg je onmiddellijk een melding. Je kan de nodige aanpassingen maken in Strobbo, een nieuw bestand downloaden en terug inladen.

Indien alles ok is stuur je de betaallijnen door naar Securex via "Acties".

Voor meer informatie kan je terecht op de chat met support.

Opgelet: Bij Securex gebruikt men niet het personeelsnummer maar wel de rijksregisternummer. Zorg er voor dat deze correct zijn in Strobbo.