Hoe Strobbo inlezen in Okay (Partena)?

Partena

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je de export van Strobbo hebt gedownload kan je de file importeren in Okay van Partena. Je gaat naar de applicatie van Okay en selecteert het icoon "tijdsregistratie".

Hieronder zie je het icoontje.

Vervolgens klik je op de knop "opladen prestaties".

Selecteer het bestand dat je het gedownload vanuit Strobbo en klik op "openen".

Hierna worden de prestaties opgeladen in Okay.

Daarna zijn de prestaties zichtbaar in Okay en kan je manueel nog wijzigingen doorvoeren.

Wanneer je fouten krijgt in het bestand zijn deze zichtbaar door de gevarendriehoek.

Voor details over de fout kan je de regel vooraan selecteren en dan de details te kiezen.

De reden van de fout kan je dan vinden door de werknemer aan te vinken en dan op "detail status" te klikken.

Vervolgens zie je onderstaande:

Indien je hier nog vragen hebt kan je best controleren of alles correct staat in Strobbo: loon- en vakantiecodes, heb je dit gedaan mag je altijd met verdere vragen op de chat komen.