Handleidingen & Alg.
Hoe kan ik zien hoe vaak iemand ziek is geweest?

Ziekte per personeelslid, ziekteverlof

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het ziekteverzuim bekijken is makkelijker in onze rapportagemodule. Hoewel het zeker mogelijk is zonder is het toch goed om te overwegen de rapportagemodule te nemen indien u deze nog niet had.

Zonder rapportagemodule

Het aantal ziektedagen per personeelslid kan je het best opzoeken als volgt:

1. Ga naar het verlofoverzicht (in het menu: planning - afwezigheden en beschikbaarheid)

2. Indien je in de kalenderweergave zit, klik bovenaan om naar de lijstweergave te gaan

3. Indien bij status 'requested' nog aangevinkt staat, toont de lijst enkel de aangevraagde verloven. Dit kan je uitzetten door op het kruisje te klikken

4. Selecteer de datum (bv. een heel jaar) en filter (knop links) voor 'Verloftype' 'Ziekte'

Met rapportagemodule

1. Onder Planning ga je naar Rapportage.

2. Open het Dashboard "Ziekte" en open de periode waar je de gegevens voor wil opvragen.

3. Filter vervolgens op wat je specifiek wil zien: vestiging/departement, statuut, etc.
    Klik rechts bovenaan op "Exporteer ziekte" om in het Excel-bestand de gefilterde lijst met namen te zien: