Toegang tot Dimona-rechten

CSAM rechten dimona

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Indien je niet de correcte rechten of geen rechten hebt op de website van social security kan je dit zelf in orde maken.
Je hebt hiervoor je identiteitskaart nodig of de app itsme op je telefoon.

1. Surf naar CSAM.be
2. Klik onder "Beheer der toegangsbeheerders" op "Aan de slag"

3. Klik op "Een hoofdtoegangsbeheerder aanstellen"

4. Klik onder "standaardprocedure" op de knop "Een Hoofdtoegangsbeheerder aanstellen"
(Heb je geen Belgische identiteitskaart? Klik dan op de link onder "Uitzonderingsprocedure" en ga verder onderaan dit artikel)

5. Log in met e-Id (paspoort) of met de app itsme

6. Geef jouw ondernemingsnummer in en klik op "Een Hoofdtoegangsbeheerder aanstellen"

7. Duid jouw eigen naam aan, en vul jouw e-mail en telefoonnummer in en klik op Volgende.

8. Bevestig onderaan de voorwaarden en klik op "Bevestig"

Heb je geen Belgische identiteitskaart? Ga dan hier verder met stap 4 nadat je geklikt hebt op de link onder "Uitzonderingsprocedure":

Vul je Rijksregisternummer, Voornaam, Naam en Ondernemingsnummer in en klik op "Een Hoofdtoegangsbegheerder aanstellen"

Duid vervolgens je naam aan bij "Hoofdtoegangsbeheerder", vul je E-mail en je Telefoonnummer in, en klik op Volgende:

Vink dan onderaan het vinkje aan voor "Ja, ik bevestig" en klik op de knop "Bevestig":

Om je aanvraag te finaliseren dien je het PDF-document te downloaden, ondertekenen, en via post op te sturen naar het adres vermeld op deze pagina: