Hoe maak ik de cache leeg?

Cache

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Krijg je vaak het katje of een error? Dan kan je in eerste instantie proberen om jouw cache leeg te maken. Heb je dit nog niet zelf gedaan dan, kan je onderstaande handleiding volgen.

Zorg er voor dat je Strobbo altijd gebruikt in Google Chrome.
Gebruik je een andere browser dan Google Chrome, klik dan even hier.

Klik rechts bovenaan in de menubalk op het Meer-icoontje: dit zijn de drie puntjes onder elkaar (zie onderstaande afbeelding).

Dan klik je op instellingen: de instellingen-pagina van Google Chrome opent nu.

Scroll helemaal naar onder tot je "geavanceerd" ziet staan in het midden. Als je hierop klikt, krijgt je de privacy en beveiligingsinstellingen.

Een onderdeel van deze instellingen zijn de browsegegevens.  Klik op het pijltje achter "browsegegevens wissen".

De volgende pop-up gaat open. Vink "gecachte afbeeldingen en bestanden" aan en klik op "Gegevens wissen".

Hierna sluit je de browser en open je hem opnieuw.
Krijg je nog steeds de error? Contacteer dan support via de chat.

Gebruik je een andere browser dan Google Chrome, klik dan even hier.