Hoe voeg ik manueel een tiktijd toe?

Tiktijd toevoegen manueel

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer één van jouw medewerkers zich is vergeten in- of uit te klokken kan je de tiktijd gewoon aanpassen aan de hand van het potloodje voor de foutieve tikking. Stel dat jouw medewerker zich volledig is vergeten te registreren dan kan je manueel nog een tiktijd toevoegen.

Dit doe je

• Ga via Planning naar "Tikklok overzicht".

• Klik vervolgens op de groene knop bovenaan "Voeg tikking toe".

• De volgende pop up zal openen

• selecteer de correcte werkenemer

• selecteer de startdatum en starttijd

• selecteer de einddatum en eindtijd

• selecteer de vestiging

• voeg eventueel nog een opmerking toe

• klik op toevoegen

• Nu kan je een pauze toevoegen. Klik op Pauzes "toevoegen".

• vul het correcte start en einduur

• vul eventueel een opmerking in

• klik op opslaan

• Klik op "terug" bovenaan om naar het eerste scherm terug te gaan.