De ASA-integratie
Hoe stel ik Strobbo in als ASA?

ASA- integratie

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Strobbo instellen als ASA

Om gebruik te maken van onze tikklok bij Strobbo als ASA moet je dit aangeven op de website van Social Security.
Klik onder "Onlinediensten" op "Dimona":

Klik vervolgens op de blauwe knop "Personeelsbestand: aangeven en beheren"

Je dient de dagelijkse registratie aan te passen. Dit doe je waar het rode pijltje staat.

Vervolgens kies voor de 3de optie "Het systeem van dagelijkse registratie en de geregistreerde kassa".

Wanneer je dit hebt gedaan, stuur je ons best een printscreen van het bovenstaande scherm via de "Chat met support". Dan kunnen wij de nodige set up doen om de dagelijkse registratie uit te voeren.
We zullen dan automatisch de vaste contracten uitlezen via Dimona, waarna we de dagelijkse registratie kunnen uitvoeren.

Dimona-type = ASA

Van zodra we de nodige set up in orde hebben gebracht, pas je best ook even de het dimona-type naar "ASA" aan in het gebruikersprofiel (onder de juiste onderneming) van de desbetreffende medewerkers.

Dagelijkse registratie opvolgen

Je kan de dagelijkse registraties opvolgen in Strobbo via:
Planning > Dagelijkse registratie

Werk je met de nieuwe versie?
Dan zal ASA niet onder Dagelijkse registratie zichtbaar zijn maar gewoon in het Dimona-overzicht verschijnen.

Je kan deze dus als volgt controleren:

• Ga via "Planning" naar "Dimona"

• Gebruik de Filters en selecteer hier "ASA"

• Je krijgt een overzicht van de medewerkers en hun ASA-registratie.