Hoe sta ik toe dat een toestel mag gebruikt worden als tikklok?
Hoe sta ik toe dat een toestel mag gebruikt worden als tikklok?

tikklok toestel toestaan

Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het enkel toestaan om in te klokken via geselecteerde toestellen kan je aanvragen op onze Chat.

Eens geactiveerd kan je per toestel toestaan dat dit mag gebruikt worden om in te klokken.

Dit doe je als volgt:

• Ga in het menu naar 'Planning' & klik op 'Tikklok Overzicht'

• Klik rechts op "Acties"

• Klik op "inklokken op dit toestel toestaan"

• De volgende melding zal verschijnen
    "Dit toestel is ingesteld als een vast toestel om op in te klokken" .

• Wil je dit toestel niet langer toegang geven klik dan op de rode tekst achteraan in de blauwe balk "Inklokken op dit toestel weigeren".

• Dit kan ook via de "acties" knop.