Hoe voeg ik een werkgebied toe?

Werkgebied

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via instellingen - werkgebieden kan je werkgebieden toevoegen, aanpassen en werknemers aan de werkgebieden koppelen.

Met de groene knop " toevoegen" kan je een werkgebied toevoegen.

De volgende pop-up zal openen.

Hier vul je volgende gegevens in.

• naam van het werkgebied

• je selecteert de correcte vestiging

• je selecteert een kleur voor de vestiging wanneer je dit wenst

• aantal records

• functietitel

• Op het Studentencontract vind je dit dan terug in het veld "kwalificatie".
      Let op: deze functietitel wordt overgenomen indien er een planning is voorzien voor de student.

• external ID

• dit vul je in indien je koppelt met een externe partij

• external ID (alfanumeriek)

• dit vul je in indien je koppelt met een externe partij

Na het toevoegen van het werkgebied moet je nog de werknemers koppelen aan dit werkgebied.

• Klik op de knop "werknemers toekennen".

• De volgende pop-up zal openen.

• Je ziet bovenaan het werkgebied, selecteer het correcte werkgebied.

• Vink aan welke werkenemers hier kunnen werken.

• Klik op opslaan als je klaar bent.