Hoe voeg ik een werktijdcode toe van mijn sociaal secretariaat?
Hoe voeg ik een werktijdcode toe van mijn sociaal secretariaat?

werktijdcode

Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om je werktijden te kunnen exporteren naar jouw sociaal secretariaat, moet je de correcte codes van je sociaal secretariaat importeren in Strobbo.

De lijst van codes die jouw bedrijf gebruikt kan je vragen aan je contactpersoon bij je sociaal secretariaat.

Het activeren van je sociaal secretariaat koppeling kan je nog niet zelf, dit kan je aanvragen op de Chat.

Een werktijd code invullen van je sociaal secretariaat doe je als volg:

Klik in het menu onder "Beheer" op "Instellingen" en vervolgens op "Werktijd types".

1. Klik op "Voeg werktijdtype toe".

2. Vul de beschrijving en de code in die je van je sociaal secretariaat gekregen hebt. De kleur mag je zelf kiezen.

3. Klik op toevoegen

4. Het werktijd type werd toegevoegd.

Vergeet niet uw standaard werktijdtype in te vullen onder de tab "Algemeen" + op te slaan.
OPGELET: mogelijk moet je opnieuw de pagina laden om de net nieuwe toegevoegde werktijdtypes te zien.

OPGELET: de codes voor vakanties dien je in te geven in de tab "Vakantie Types".