Hoe kan ik de doorgegeven beschikbaarheid van mijn personeel bekijken?
Hoe kan ik de doorgegeven beschikbaarheid van mijn personeel bekijken?

beschikbaarheid bekijken

Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de verlofkalender kan je ook zien wie zijn beschikbaarheid heeft doorgeven.

Bekijken wie zijn beschikbaarheid heeft doorgegeven doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Planning" op "Afwezigheden en beschikbaarheid"

2. Klik op Filter en selecteer " Beschikbaarheid"

3. De doorgegeven beschikbaarheid wordt nu weergeven in het blauw

4. Ga met je muis over de namen voor extra informatie

OPGELET: hier wordt niet de standaard beschikbaarheid getoond.