Hoe keur ik als chef verlof goed?

verlof goedkeuren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan je personeel zelf verlof geven, maar je personeel kan ook zelf verlof aanvragen. Het aangevraagde verlof door je personeel moet goedgekeurd worden door de Chef, alvorens hier rekening mee gehouden wordt in de planning.

Verlof dat je nog moet goedkeuren verschijnt in het oranje.

Verlof goedkeuren als Chef/Admin doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Planning" op "Afwezigheden en Beschikbaarheid"

2. Klik op "filter" selecteer "alle verloftypes", toon "afwezigheid" en de status " aangevraagd"

3. Selecteer de verloven die je wil goedkeuren (of afkeuren)

4. Klik op de groene knop "Geselecteerd verlof goedkeuren" of op de rode knop om af te keuren.