Om je vakanties te kunnen exporteren naar je sociaal secretariaat, moet je de correcte codes van je sociaal secretariaat importeren in Onlinewerkrooster.

De lijst van codes die jouw bedrijf gebruikt kan je vragen aan je contactpersoon bij je sociaal secretariaat.

Het activeren van je sociaal secretariaat koppeling kan je nog niet zelf, dit kan je aanvragen op de Chat.

Een vakantiecode invullen van je sociaal secretariaat doe je als volgt:

Klik in het menu onder "Beheer" op "Instellingen" en vervolgens op "Vakantie types".

1. Klik op de knop vakantietype toevoegen.
  2. Vul de nodige informatie in. Vergeet de reporting code niet.
  3. Vergeet niet om het vinkje "Tonen in soc. secretariaat export" toe te voegen.
  4. Klik op toevoegen.
  5. Het vakantietype werd toegevoegd.
Heeft u het antwoord gevonden?