Hoe koppel ik mijn personeelsleden aan mijn sociaal secretariaat?
Hoe koppel ik mijn personeelsleden aan mijn sociaal secretariaat?

sociaal secretariaat

Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het eind van de maand wil je de gewerkte tijden van je personeel doorgeven aan je sociaal secretariaat.

Dit kan simpelweg door een export uit Strobbo te halen en deze te importeren op de webapplicatie van jouw sociaal secretariaat.
Voor sommige sociaal secretariaten hebben wij ook een automatische koppeling, dit is afhankelijk van de functionaliteit die een sociaal secretariaat heeft.

Om de werktijden door te kunnen geven moeten we een link leggen tussen ons personeelsrecord en het personeelsrecord van je sociaal secretariaat.

De link leggen tussen het personeelsrecord van Strobbo en dat van je sociaal secretariaat, doe je als volgt:

1. Vraag een lijst van personeelsID's van je sociaal secretariaat.

2. Ga in het menu onder "Beheer" naar "Gebruikers".

3. Klik op het blauwe 'edit icoontje' van een personeelslid.

4. Ga naar de tab van de locatie.

5. Vul het veld "Personeelsnummer" in.

6. Klik onderaan op de groene knop 'Opslaan'.

7. Klik bovenaan op het pijltje om naar het volgende personeelslid te gaan.

OPGELET, voor SD Worx zetten wij de personeelsnummers, deze moet je bij SD Worx invullen als "tiknummer".
OPGELET, in Payroll moeten steeds 7 cijfers staan. Dus personeelsnummer 283 in Strobbo wordt in payroll tiknummer 0000283