Hoe kan ik instellen dat ik een melding krijg bij een ongebruikte Dimona-aangifte?
Hoe kan ik instellen dat ik een melding krijg bij een ongebruikte Dimona-aangifte?

ongebruikte dimona

Mustafa Ozzobuoglu avatar
Geschreven door Mustafa Ozzobuoglu
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Strobbo kan voor jou nakijken of er Dimona-aangiftes zijn doorgegeven vanuit Strobbo waarvoor niemand gewerkt heeft: dit doen wij aan de hand van onze tikklok.

Rond 23u30 controleert het systeem of er ongebruikte Dimona's zijn. Indien Strobbo een dimona vindt waarvoor geen klokking in ruil staat, dan wordt de dimona op dat moment geannuleerd. Indien je deze instelling wel/niet wil, geef ons dan een seintje via de Chat met Support.

Bij de notificatie-instellingen kan je wel zelf bepaalde dimonameldingen instellen (bv. bij een error). Ga hiervoor naar beheer > instellingen > notificaties (let op: enkel voor admins):

• scrolll volledig naar beneden

• voeg een mailadres toe door eerst op het plusteken te klikken

• je kan ook meerdere mailadressen toevoegen

• vergeet niet om je aanpassingen rechtsboven op te slaan