Hoe maak ik een nieuw personeelslid aan?

Personeelslid

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Strobbo moet je natuurlijk eerst je personeel aanmaken alvorens je hen kan inplannen.

Opgelet: Dit kan enkel gebeuren door een ADMIN.

Het aanmaken van een personeelslid doe je als volgt:

• Ga naar Beheer - Gebruikers

• Klik rechtsboven op de groene knop "werknemer toevoegen

• De volgende pop-up opent.

• Vul de gegevens in. De gegevens met (verplicht) kan je niet overslaan.

Indien je meerdere vestigingen hebt, vergeet geen hoofdvestiging te selecteren.

• Ben je niet op de hoogte van het rijksregisternummer dan kan je dit leeg laten. Let wel op, je kan dan geen dimona's versturen via Strobbo. Vraag dus zeker het rijksregisternummer aan aan het personeelslid.

• Klik op volgende

• Ook hier vul je alle verplichte velden in.

• Je klikt vervolgens op "indienen"

• Het personeelslid is aangemaakt.

• Selecteer de werkgebieden per vestiging.

Bovenaan krijg je een oranje balk. Volg de aanwijzingen in deze balk en voeg werkgebieden toen in de vestigingen om het personeelslid te plannen.

• Indien je dit niet doet kan je het personeelslid niet opslaan.

• Wanneer de knop "opslaan" groen wordt kan je het personeelslid opslaan.

Heb je de correcte e-mail ingevuld. Dan ontvangt het personeelslid ook direct een mail met haar login gegevens.