Hoe krijg ik van de geëxporteerde gewerkte tijden een overzicht per personeelslid?
Hoe krijg ik van de geëxporteerde gewerkte tijden een overzicht per personeelslid?

exporteren

Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je je gewerkte tijden kan exporteren naar Excel.

Soms is het handig om van deze export een overzicht te kunnen maken per personeelslid.
Hiervoor hebben wij een Excel macro ontwikkeld.

Je export automatisch opsplitsen per personeelslid doe je als volgt:

1. Download onze macro hier.

2. Open de Macro en klik op "Enable Content" om de macro te activeren.

3. Kopieer de gegevens van je Excel export van de werktijden en plak deze in de "input" tab van de macro.

Ga naar de "Control" tab van de macro.
Klik op "Reset sheets" en daarna op "Start".

Er wordt nu een tab gemaakt per personeelslid met zijn/haar gewerkte tijden.