Hoe kan ik zien wat mijn pincode is en kan ik deze wijzigen?
Hoe kan ik zien wat mijn pincode is en kan ik deze wijzigen?

Pincode

Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je PINcode wordt gebruikt bij het in- en uitklokken met de tikklok.

Je PINcode kan je nakijken door in het menu te klikken op het icoontje van jouw profiel (1). Daarna klik je door op 'Profiel'(2). Je komt dan terecht in jouw gebruikersprofiel waar je je PINcode kan raadplegen (3).

OPGELET: je kan je PINcode niet zelf wijzigen, enkel de admin kan dit.

In de mobiele app kan je de pincode natuurlijk ook vinden via onderstaande stappen:
Klik onderaan op "Meer" en vervolgens bovenaan op "Profiel".

In het volgende scherm klik je de kaart open waar "PIN" staat:

En daar vind je jouw PINcode: