Hoe geef ik mijn GPS locatiegegevens door?

GPS

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via onze tikklok kan je je GPS gegevens doorgeven. Hierdoor kan je chef zien waar je je bevindt tijdens het in- en uitklokken.

Het registreren van je locatie moet je wel eenmalig toestaan wanneer het systeem dit vraagt, bij de eerste keer dat je de pagina opent.

Het toestaan van het registeren van je GPS locatie doe je als volgt:

1. Ga naar de tikklok in Strobbo (deze handleiding legt uit hoe).

2. Klok jezelf in

3. Er komt nu een pop-up die vraagt of je je locatie wil delen.

4. Klik op "Onthoud deze keuze"

5. Klik op "Toestaan".

HINT: indien je blokkeren hebt geklikt, moet je deze beslissing gaan annuleren, dit staat uitgelegd in dit artikel.

OPGELET: indien je Google Chrome gebruikt moet je de beveiligde verbinding gebruiken (https), die doe je door je webadres te beginnen met https://www.strobbo.com/"naam klant".