Hoe klok ik in, neem ik een pauze of klok ik uit? (Video)

tikklok

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Strobbo heeft ook een tikklok module die gekoppeld is met de planning en eventueel met je Dimona-aangiftes.

Op deze manier kunnen wij het personeel en de chef verwittigen wanneer iemand te laat is, wanneer er nog een Dimona record open staat, wanneer iemand is vergeten uit te klokken, ...

De werking van onze tikklok wordt uitgelegd in de volgende video:

Hier ook de manual met screenshots:

1. Klik op het tikklok icoontje in het login scherm (indien u een gsm gebruikt, klik op de knop "naar tikklok").

2. Geef uw pincode in om in te klokken en klik op "Enter".

3. Je krijg een pop-up om te valideren dat je je code hebt ingevuld. Klik op OK.

Het systeem geeft een melding dat je succesvol bent ingeklokt.
OPGELET; indien de chef een afronding heeft ingesteld, word de afgeronde tijd weergegeven.

De volgende keer dat je je pin code ingeeft, zal het systeem vragen of je een pauze wil nemen of wil uitklokken. Klik op 'Neem een pauze' om een pauze te nemen of klik op 'Uitklokken' om uit te klokken.
HINT: om na je pauze je shift te hervatten moet je gewoon terug je pincode invoeren.

Na het uitklokken geeft het systeem weer hoe lang je gewerkt hebt.
Klik op OK.