Hoe exporteer ik de gewerkte tijden en vakanties naar mijn sociaal secretariaat?
Hoe exporteer ik de gewerkte tijden en vakanties naar mijn sociaal secretariaat?
Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op het eind van de maand wil je de gewerkte tijden van je personeel doorgeven aan je sociaal secretariaat.

Dit kan simpelweg door een export uit Strobbo te halen en deze te importeren op de webapplicatie van je sociaal secretariaat.
Voor sommige sociaal secretariaten hebben wij ook een automatische koppeling, dit is afhankelijk van de functionaliteit die een sociaal secretariaat heeft.

De gewerkte tijden en vakanties exporteren naar je sociaal secretariaat doe je als volgt:

1. Zorg ervoor dat de koppeling met sociaal secretariaat geactiveerd is, dit wordt uitgelegd in het volgende helpdesk artikel

2. Ga in het menu onder "Beheer" naar "Sociaal secretariaat" (indien je deze link niet hebt, moet je dit aanvragen, dit wordt uitgelegd in de link in stap 1)

3. Pas indien nodig linksboven de periode aan.

4. Klik op "reset data" bovenaan.

5. Pas indien nodig de regels toe.

6. Kijk alle gegevens nog eens na.

5. Klik rechtsboven op de knop "Payroll export"

Het export bestand wordt nu gedownload.

OPGELET: enkel gegevens van personeelsleden waar een personeelsnummer is ingevuld, worden geëxporteerd (zie kolom Pers. #).

NIEUW

Je kan de regels resetten voor bepaalde statuten zonder dat je dit voor al jouw personeelsleden doet.

De reset voor bepaalde statuten werkt als volgt.

1. Filter op het statuut waar je de regels van wil resetten.

2. Klik op Filter toepassen

3. Klik op Reset Data.

4. Selecteer ook de andere statuten en je kan de ganse lijst exporteren.