Hoe pas ik snel gegevens aan voor meerdere personeelsleden?

gegevens aanpassen excel overzicht

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms wil je per personeelslid een hele hoop gegevens wijzigen maar soms heb je ook de nood om voor meerdere personeelsleden snel gegevens te wijzigen.

Hiervoor hebben wij een handig online Excel overzicht gemaakt.

Naar ons Excel overzicht gaan doe je als volgt:

1. Klik in het menu onder "Beheer" op "Gebruikers"

2. Klik op het icoontje van de excelweergave (raster).

3. Je ziet nu ons Excel overzicht.

In bepaalde velden kan je gewoon typen, zoals in het veld straat en nummer.

Bij velden met een pijltje heb je de mogelijkheid om te werken met de dropdown-list.

In andere velden kan je bijvoorbeeld starten met typen en verschijnen er mogelijkheden.

4. Je kan velden copy/pasten.
Hou er rekening mee dat je in tegenstelling tot Excel geen cellen kan doortrekken.

5. Wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Bovenaan zal je deze melding zien verschijnen.

6. Indien er iets mis is zal het veld rood worden.

7. Er is een 2delige opdeling het tabje met de persoonsgegevens en eentje met de bedrijfsgegevens.

8. Je kan in dit overzicht ook filteren op actieve en inactieve gebruikers.

9. Er is ook een zoekknop in het exceloverzicht.

Hoe print je deze gegevens? Dat lees je hier.