Hoe kan ik Dimona-aangiftes activeren in Strobbo?
Vincent avatar
Geschreven door Vincent
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Strobbo kan je met 1 druk op de knop je ingepland personeel doorgeven aan Dimona.

Niet alleen aangiftes maar ook Dimona-updates en -annulaties kunnen verstuurd worden via Strobbo.

Hiervoor moet je Strobbo toestemming geven om voor jouw bedrijf Dimona-aangiftes te doen via de website van Social Security.

Strobbo toestaan om voor jouw bedrijf Dimona-aangiftes te doen, doe je als volgt:

1. Via de volgende link https://www.dropbox.com/sh/rtw9zve7dzu6q7g/AAAXcAxnU9YdBK3wFgXENi3ta?dl=0 moet je 2 bestanden van Strobbo downloaden en vervolgens opslaan op je computer

1. "publickey"

2. "STRDMN.cer"

2. Aanmelden via Social Security

3. Klik op 'Beheer uw technische kanalen' en selecteer 'onderneming'

4. Meld je aan via Itsme of je kaartlezer

5. Klik op bevestigen en vul je gegevens in

6. Hierna ga je 2 koppelingen moeten aanmaken:

• SFTP kanaal

• Webservice

7. Klik op een SFTP account toevoegen en het volgende scherm verschijnt. Hier ga je de volgende zaken moeten invullen:

1. Selecteer SFTP en vul bij accountnaam je bedrijfsnaam in

2. Vink dimona V2 gaan

3. Laad het certificaat STRMDN.cer op dat je in stap 1 hebt gedownload en vul die naam ook in bij Certificaatnaam

4. Vul naast EXP je bedrijfsnaam opnieuw in

5. Laad het tweede document 'publickey' op dat je in stap 1 hebt gedownload

7. Koppeling 1 SFTP is in orde! Klik vervolgens op Webservices toevoegen

8. Hierna ga je volgende vergelijkbare stappen uitvoeren:

1. Selecteer REST en vul bij accountnaam opnieuw je bedrijfsnaam in

2. Selecteer de 2 onderstaande vinkjes

3. Laad het certificaat STRMDN.cer op dat je in stap 1 hebt gedownload en vul die naam ook in bij Certificaatnaam

9. De 2 koppelingen zijn aangemaakt, hierna hebben we 3 printscreens nodig.

1. Printscreen 1 van de hoofdpagina waar je je verzendernummer terugvindt:

2. Printscreen 2 is via het oogje van SFTP

3. Printscreen 3 is via het oogje van webservices

10. Mail deze naar hello@strobbo.com of je contactpersoon zodat we het achterliggend in Strobbo kunnen activeren.