Wanneer wordt een Dimona-record aangemaakt in Strobbo? (Video)
Wanneer wordt een Dimona-record aangemaakt in Strobbo? (Video)

dimona

Nick Geys avatar
Geschreven door Nick Geys
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Strobbo kan gekoppeld worden aan Dimona.

Je kan per personeelslid instellen voor wie wij Dimona-aangiftes moeten doorsturen.
Wanneer je deze personen op de planning zet, maken wij er automatisch een Dimona record voor aan, het enige wat jij dan nog moet doen is op verzenden klikken.

Onze Dimona werking wordt uitgelegd in de volgende video:

1. Ga in het menu onder "Planning" naar "Dimona". Je ziet dan een overzicht van de Dimona's van het ingeplande personeel waarvoor werd aangegeven dat zij een Dimona nodig hebben.

2. Je kan achteraan de regel van je personeel op het 'verzend icoontje' klikken om de Dimona te verzenden. Of je kan vooraan de regel verschillende personen selecteren en onderaan op de knop 'Alle geselecteerde Dimona's verzenden' klikken.

De status van de Dimona verandert dan van 'Aangemaakt' naar 'Verzonden'. Als de Dimona correct is ontvangen en verwerkt, wordt het symbooltje groen en verandert de status naar 'Verwerkt'.

Het is mogelijk om verwerkte Dimona's aan te passen via het 'edit icoontje'. Je vult dan de correcte gegevens in en klikt op 'Update'. Je moet de Dimona dan wel terug opnieuw verzenden.

OPGELET: je moet ons eerst toestaan op Social Security om voor jou een Dimona- aangifte te doen.
Hier hebben wij een handleiding voor gemaakt die je hier kan downloaden.